Reco Market
Innovativa livsmedel för bättre hälsa

0 artiklar 0 kr
Din varukorg är tom.

Fler bilder

Johannesbrödkärnmjöl EKO 400g

Översikt

EKO - LOW CARB - GLUTENFRI

Lagerstatus: I lager

Ordinarie pris 270 kr

Specialpris: 189 kr

Jmf pris: 549 kr

Produktinformation

Johannesbrödkärnmjöl (Carobmjöl) kan användas till LCHF bakning och som stabiliseringsmedel i matlagning. 

Johannesbröd innehåller lika mycket vitamin B1 som sparris och jordgubbar, lika mycket niacin som bönor, linser och ärtor och mer vitamin A än aubergine, sparris och rödbetor. Den innehåller också vitamin B2, kalcium, magnesium, kalium, järn, mangan, krom och koppar. Johannesbröd innehåller i genomsnitt 8% protein och är en utmärkt källa till fibrer.

Ingredienser: Finpulveriserade ekologiska johannesbrödkärnor (100%).

Ursprungsland: Tyskland.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi: 38 kcal,
Fett: 0,9 g,
Kolhydrater: 1 g,
Fibrer: 91,2 g, 
Protein: 6,5 g.
Salt: 0,2 g