Alla inlägg
-
Svartkumminfrö har fått mer uppmärksamhet då det visat sig effektivt mot resistenta bakterier, fungerar fint mot magsår och hjälper till att skydda levern. Bara för att nämna några intressanta egenskaper.
mer... -
Ät kostfiber som minska risken för övervikt, reglerar inflammation, hormoner och upptaget av fettsyror och socker från tarmen, samt den påverkar bakterier i tarmen och blodsockerregleringen.
mer... -
Data från den här studien visar att ingefära verkar mer effektivt än vissa smärtstillande läkemedel vid muskelsmärta och den här studien ökar ytterligare kunskapen om ingefärans smärtstillande effekter.
mer... -
Redan medicinens fader, Hippocrates (460fKr-371 fKr) hävdade att ”All sjukdom börjar i tarmen”. Intresset för tarmen och tarmbakterierna var dock länge mycket begränsat, särskilt inom skolmedicinen. De senaste åren har intresset ökat explosionsartat.1 Allt fler menar nu att många av våra sjukdomar startar i eller underhålls från tarmen.
mer... -
Många studier påvisar Dong Quais effekt inte bara på kvinnor utan även på mäns hälsa.
mer... -
Till skillnad från många andra tillskott har Rhodiola Rosea rätt mängd vetenskaplig forskning för att stödja de hälsopåståenden som den har gjort. Här är några av de nootropiska och hälsofördelar.
mer... -
Var och en för sig verkar de antiinflammatoriskt och hjälper vid ledvärk. Den gula roten gurkmeja känner vi sedan gammalt. Nu är det dags att även lära känna boswellia.
mer... -
En fantastisk hemmagjord granola med röda linser och tropiska frukter som ananas, mango och banan! mer...
Isabelle on Videorecept - Raw Minisemlor
Tack för enunderbar video- kreation med Mini-Semlor. Roligt ...Eric on Ingredienser Chokladtillverkning
Hej, Kanske en petitess, men formeln borde skrivas: (Kakao ...Yemel on Veganska Geléhjärtan
Hej! Tack för tipset! Ddt vore kul om ni satt nån video t ...Pia on Vegansk ost på Cashew och Näringsjäst
Kan man byta tapiokamjölet mot maizenamjöl, dvs majsstärkels ...Ann-Charlotte on Raw Mörk Choklad
Hejsan! Härligt recept på raw mörk choklad, tack för det! ...