0

Bröd fullpackat med näring och mineraler! Utmärkt för matsmältningen med dess prebiotiska fiberr som finns i det gröna bananmjölet. Bra för dig som vill gå ner eller hålla vikten!

Ingredienser:

300g bananmjöl

400 ml kokosmjölk

1/2 dl hampaolja

1.5 dl vatten

0.5 dl linfrömjöl

0.8 dl hampafrömjöl

1 1/2 tsk bikarbonat

1/2 tsk salt

Tillagning:

1. Värm ugnen till 180 grader.

2. Blanda ingredienserna i en matberedare tills allt är väl blandat

3. Häll upp i en brödform med bakplåtspapper.

4. Baka ca 40 minuter. Känn med en sticka om brödet är klart.

5. Ta ur formen och låt svalna.

Tips! Du kan även använda degen som pizzabotten. Då kan du tillsätta italiensk örtagårdskrydda och vitlök i degen.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.