Prebiotisk Banan & Hampabröd
Prebiotisk Banan & Hampabröd
Bröd fullpackat med näring och mineraler! Utmärkt för matsmältningen med dess prebiotiska fiberr som finns i det gröna bananmjölet. Bra för dig som vill gå ner eller hålla vikten!
Ingredienser:
300g bananmjöl
400 ml kokosmjölk
1/2 dl hampaolja
1.5 dl vatten
0.5 dl linfrömjöl
0.8 dl hampafrömjöl
1 1/2 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt
Tillagning:
1. Värm ugnen till 180 grader.
2. Blanda ingredienserna i en matberedare tills allt är väl blandat
3. Häll upp i en brödform med bakplåtspapper.
4. Baka ca 40 minuter. Känn med en sticka om brödet är klart.
5. Ta ur formen och låt svalna.
Tips! Du kan även använda degen som pizzabotten. Då kan du tillsätta italiensk örtagårdskrydda och vitlök i degen.
Min önskelista
Senast tillagda produkter
Du har inga artiklar i din önskelista.
Kommentarer
Kommentera inlägget
Din e-post kommer inte att bli publicerad.