1

Chokladbark tar 5 minuter att göra och är så gott! Gör med lite olika toppings för att pricka in hela familjens favoriter! 


Ingredienser: 
1-1,5 msk honung/yaconsirap eller ca. 15g lucumapulver 
1 krm eko himalayasalt

Goda Toppings: 
Himalaya Salt 
Matchapulver 
Kokos chips
Frystorkade jordgubbar 
osv osv.. 

Gör såhär: 
1. Hacka kakaomassa och kakaosmör/kokosolja fint, smält försiktigt i vattenbad eller ettan på spisen räcker. Tillsätt sedan sötning och kakopulver. 

2. Förbered en plåt med bakplåtspapper, vik upp kanterna på bakplåtspappret så att chokladen inte rinner ut och blir för tunn. 
3. Häll ut chokladen på bakplåtspapper.
4. Toppa genast med frön, nötter, flingsalt & torkad frukt. 
5. Ställ i kyl eller frys en liten stund tills chokladen stelnar och plocka fram strax före servering. 

Kommentarer

Recension av nico-Lie

posted on 12 Feb 2020
Ser gott ut! Skulle vilja prova nu på direkten!!! Jag önskar att jag kunde hinna tills på alla hjärtans dag, ifall att jag inte hinner nu. MVH Nico-Lie

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.