0

Chokladbark tar 5 minuter att göra och är så gott! Gör med lite olika toppings för att pricka in hela familjens favoriter! 


Ingredienser: 
1-1,5 msk honung/yaconsirap eller ca. 15g lucumapulver 
1 krm eko himalayasalt

Goda Toppings: 
Himalaya Salt 
Matchapulver 
Kokos chips
Frystorkade jordgubbar 
osv osv.. 

Gör såhär: 
1. Smält försiktigt smör/kokosolja. Antingen i vattenbad eller ettan på spisen räcker.

2. Förbered en plåt med bakplåtspapper, vik upp kanterna på bakplåtspappret så att chokladen inte rinner ut och blir för tunn. 
3. Häll ut chokladen på bakplåtspapper.
4. Toppa genast med frön, nötter, flingsalt & torkad frukt. 
5. Ställ i kyl eller frys en liten stund tills chokladen stelnar och plocka fram strax före servering. 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.