0

Ingredienser:  

  • 1 mediumstor sötpotatis, bakad, skalad och grovt hackad.  
  • fettet från en hel burk kokosmjölk
  • 0,5dl eko raw kakaopulver 
  • 3-4 msk lönnsirap eller agavesirap 
  • 1 msk eko maca pulver 
  • 1 tsk reishi och - eller chagasvamppulver 
  • en nypa salt 
  • kakaonibs & riven kokos att toppa med

Gör såhär:

1. Ställ burken med kokosnötmjölk i kylen övernatten för att separera fettet från mjölken. 
2. Baka din sötpotatis i ugnen tills den är mjuk (200 grader ca. 25 minuter). 
3. Blanda alla ingredienser i en mixer tills du får en jämn smet.
4. Placera din pudding i kylen så får den en fluffigare konsistens. 
5. Klart! Tänk vad snabbt och enkelt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.