0



Kryddigt fröcrunch till sallader och soppor

Även den fräschaste salladen och smarrigaste grönsakssoppan kan lyftas till nya höjder med ett kryddigt crunch som du blandar ihop på 2 sekunder. Kan serveras raw eller lätt rostad!

Du behöver:
½ dl solroskärnor
½ dl pumpakärnor
½ dl kokosflingor
1 msk olivolja
1 tsk gurkmeja
1 tsk vitlökspulver
½ tsk chiliflakes eller mild paprikapulver
salt och peppar, efter smak

Gör såhär:
1. Häll alla ingredienser i en burk med tätslutande lock. Skaka om så blandas smakerna lätt.
2. Crunchen kan serveras raw eller rostas försiktigt i en stekpanna. Du kan du släppa helt loss i kryddhyllan och smaksätta crunchen som du vill. Även sesamfrön är också gott att blanda i!


Tips!
Fixa god lunch eller picknickmat av fräsch grönsallad, primörer, en klick vegansk majonnäs och vår kryddiga crunch för lite extra tuggmotstånd.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.