0

Ingredienser:

1 msk kokosolja till formen 
3 msk krossade linfrön
9 msk vatten 
1 tsk vaniljpulver
2dl glutenfritt havremjöl 
1/4 msk bakpulver
1/2 msk himalaya salt 
3/4dl jaggery socker eller rårörsocker funkar också med agave-sirap 
2 dl blandad torkad frukt som aprikoser, russin, fikon, persika, ananas och päron
2 dl dadlar urkärnade
2 dl valfria nötter som valnötter, cashew eller jordnötter 


Gör såhär:  

1. Sätt ugnen på 150 grader och smörj en brödform med kokosolja. 
2. Blanda samman linfrön, vatten och vanilj i en liten skål och ställ åt sidan en stund.
3. Blanda dina torra ingredienser ordenligt i en annan större skål sålänge.
4. Addera sedan all din frukt och nötter till de torra ingredienserna och blanda ordentligt. 
5. Addera linfröblandningen till din blandning  och blanda ihop allt ordentligt med händerna. 
6. Häll hela mixen i en brödform och baka i 40 minuter! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.