0

Tryfflar:
2,5dl urkärnade dadlar
1,25dl mandelmjöl
2 msk mandelsmör
2 msk vatten
1 msk linfrömjöl

Att rulla i:
frystorkade bär och fruktpulver - frystorkade hallon, mangopulver, jordgubbspulver eller blåbärspulver!
2 msk riven kokosnöt


Gör såhär:
1. Placera tryffelingredienserna i en mixer eller matberedare och kör tills ingredienserna gått ihop ordentligt. Forma sedan degen till 14-16 runda små kulor. 

2. För topping antingen använd färdigt fruktpulver, eller kör hela frystorkade hallon eller jordgubbar i din mixer tills du får ett pulver. Rulla sedan dina små bollar för valfri färg och smak! 

3. Placera tryfflarna i kylen i 20-30 minuter så att de stelnar lite.  Håll dem sedan i kylen tills du ska äta dem. De håller i kylen i ca. en vecka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.