0

Glutenintolerant? 
Gluten finns i spannmålen vete, durumvete, råg, korn, spelt (dinkel), kamut och korsningar av dessa spannmål. Som glutenintolerant kan man känna sig begränsad, men som tur är finns det supergoda alternativ! Många upplever även att de faktiskt mår bättre om de utesluter gluten ur sin kost och allt fler väljer att leva glutenfritt.

I vår kategori för glutenfritt hittar du glutenfria mjölsorter som bovetemjöl, cassavamjöl och havremjöl, fröer, gryn och en massa andra glutenfria bakingredienser. Låt inte gluten stoppa dig i köket! Varför inte prova något ur vår helt egna produktserie Bagerina, våra egengjorda helt ekologiska, socker- och glutenfria bakmixar!

Vill du inspireras till hur du kan baka glutenfritt? Besök vår kategori för glutenfria recept HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.