0

Torra ingredienser:
  • 250g mandel 
  • 80g pistage 
  • 15g puffat ris 
  • 30g kokosflakes 
  • 1 msk skalde hampafrön 
  • 30g mullbär 
  • 40g tranbär 
  • 30g vinbär 

Blöta ingredienser:

  • 1dl agavesirap
  • 3msk kokossocker
  • 2msk kokosolja
  • 4msk tahini 

Gör Såhär: 

1. Klä en plåt med bakplåtspapper 
2. Blanda alla torra ingredienser i en stor skål 
3. Ta fram en liten kastrull och värm dina blöta ingredienser på svag värme, vispa tills du får en jämn blandning 
4. Ta bort från värmen när det börjar koka och häll över de torra ingredienserna när det svalnat. Blanda ordentligt. 
5. Placera din blandning på din plåt, platta ut tills du har en kompakt konsistens. 
6. Placera i ugnen på 150grader i ca. 15minuter. Skär sedan ut bars.
7. Bevara i kylskåp i en försluten behållare.  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.