0

RAWFOODBOLLAR MED GURKMEJA & INGEFÄRA

Rawfoodbollar maxade med nyttigheter och godsaker som gurkmeja, ingefära, citronskal, dadlar och mycket mer! Så goda att servera till en kopp te och funkar utmärkt att ta med på höstens utflykter såväl som lite nyttigare fika på lördagseftermiddagen. 

25 stycken

Du behöver:

1 msk gurkmeja 
1 msk ingefära
200 g mandel
15 urkärnade dadlar eller 15 torkade aprikoser
4 msk kokosolja eller 4 msk MCT-olja
½ msk kanel
½ krm svartpeppar
½ krm cayennepeppar
1 krm vaniljpulver
1 tsk rivet citronskal

riven kokos till topping

Gör såhär:
1. Mixa mandlarna och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Mixa tills du får en deg.
2. Rulla degen till små runda bollar som du sedan rullar några gånger i kokosflakes! Förvara i frysen eller kylen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.