0

Ingredienser:

  • 1,5 dl jordmandel
  • 0,5 dl havregryn (glutenfria)
  • 2,5 dl kokoschips 
  • 1 dl torkade bär 
  • 3 msk kokosolja
  • 2 msk honung eller agavesirap 
  • 3 tsk kanel
  • 0,5 tsk himalayasalt 

Gör Såhär: 

1. Blötlägg jordmandlarna i några timmar så att de blir mjuka och går att hacka i lite mindre bitar! 
2. Blanda all ingredienser i en skål och sprid ut på en plåt med bakplåtspapper!
3. Värm upp kokosoljan och din sötning och sprid över granolan 
4. Grädda i ugnen på 150 grader tills du får en fin färg (ca. 10 minuter) börjar bli fin färg. Låt svalna och käka som snack eller frukost! 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.