0

Majsmjölet Purple Corn färgar brödet lila. Det blir en trevlig färgbrytning mot ingredienserna i taco fyllningen, en riktig färg explosion.

Ingredienser:

3,5 dl Purple Cornmjöl

2,5 dl Tapiokamjöl

1 tsk Himalaya salt

2,5 dl vatten kokhett

Tillagning:

1. Häll det lila  majsmjölet i medelstora skål.

2. Tillsätt kokt vatten, rör om och låt det sitta i 10 minuter.

3. Tillsätt tapiokamjöl och salt. Blanda det väl. Tilsätt mer mjöl om det behövs.

4. Knåda degen i cirka 5 minuter och dela i cirka 10 bollar.

5. Kavla ut varje boll så tunn som 3-5 mm och grädda båda sidorna i en het stekpanna  med hög värme i cirka 3 minuter på varje sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.