0

Ingredienser:  

100 g rumsvarm kokosolja
1/2 dl rårörsocker eller kokossocker 
2 msk agave sirap
3 dl mandelmjöl
1 dl kokosmjöl
2 tsk kardemumma
1 tsk vaniljpulver
0,5dl kakaonibs

Garnering: 
20st eko mandlar

Gör såhär: 

1. Sätt ugnen på 180°C.
2. Blanda kokosolja, socker och sirap. 
3. Tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl, kardemumma, kakaonibs och vaniljpulver. 
4. Forma till små bollar och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper.
5. Tryck i en mandel i mitten av varje kaka.
6 Grädda i cirka 15 minuter.

Servera med växtbaseradmjölk - eller varför inte tjuvstarta med lite glögg? 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.