Påskrecept

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Cashewmajonnäs på 3 sätt

    Med majonnäs blir allting extra gott! Gör gärna en stor batch genom att dubbla eller trippla receptet nedan och variera smaksättning. Här kommer tre olika snabba förslag. 

    mer...
    0
  2. Vegansk sill med cashewmajonnäs

    Jul, påsk eller midsommar. Sill är alltid rätt - oavsett årstid. Och självklart ska det vara veganskt sill till bords. Här har vi använt aubergine och smaksatt på sju sätt! 

     

    mer...
    0
  3. Torkad frukt och bär - miljösmart och hållbart

    Att äta torkad frukt och bär i stället för att köpa färsk importerad är dessutom smart och miljövänligt eftersom de väger mindre och smakar mest! 

     

    mer...
    0
  4. Aprikosbar med nötter & frön

    Inspirerande videorecept på urgod och proteinrik aprikosbar med blandade frön och nötter.

    mer...
    0
  5. Vårsallad

    Fräsch vårsallad på råhyvlade primörer, örtsalt, picklade betor och ramslöksvinägrett!

    mer...
    0
  6. Vegansk raw mangoparfait

    Superenkel glass som mixas ihop på några minuter men bjuder på en smakexpolosion av finaste mangon. Serveras med färska bär och riven kokosnöt!

    mer...
    0
  7. Acerola - din naturliga C-vitamin!

    Rawfoodshop Acerolapulver är rikt på näringsämnen och främst känd som en av världens mest C-vitaminrika frukter.

    mer...
    0
  8. Vegansk & raw coleslaw med russin och äpple

    Coleslaw är den klassiska supersalladen - mättande, full av nyttigheter och fiber. Här har vi toppat denna härligt krämiga klassiker med ekologiska russin och äpple. Mums!

     

    mer...
    0
  9. Kikärts- och quinoabröd med incabär

    Visst är det något speciellt med doften av nygräddat bröd. Här kommer ett glutenfritt och hälsosamt alternativ. Med kikärtor som bas tillsammans med nyttigare mjölsorter som quinoa, mandel och potatismjöl.  

     

    mer...
    0
per sida
Sätt fallande sortering
To Top