0

Naturens färdiga pasta växer i långa trådar och är redo att användas precis som det är.



Du behöver:
Sea Spagetti eller andra alger
Valfria tillbehör 

Gör såhär:
Skölj sea spagettin ordentligt. Ibland kan det sitta kvar havssalt som lämnar små vita prickar på algerna så skölj ordentligt.
Lägg dina alger i en kastrull med kokande vatten och låt skjuda i ca 5-10 minuter.                          
Ät och njut som de är kombinerat med en god pastasås eller som bas i en god sallad.

Tips!
Förutom vår sea spaghettin har vi flera andra sorters alger och sjögräs som tillagas på samma sätt, se dem här! Genom att äta alger är du inte bara snäll mot din kropp utan även mot naturen. När vi tillagade denna superfoodpasta serverade vi den tillsammans med körbärstomater, sparris och en god vegansk ramslökspesto. 

Kan du inte få nog av att laga mat på alger? Prova även vårt recept på 
våra smarriga algknäckebröd




Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.