0

Ingredienser:

2 dl eko mandelmjöl
1 dl eko rismjöl 
1,5dl eko dadlar eko
2,5 msk raw eko kakaopulver
1 tsk fiberhusk
1 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljpulver eko
1 nypa himalaya salt
1 msk chiafrön eko
1 avokado eko (ca 100 g skalad)
2 msk yacon– eller agavesirap raw eko
2,5 dl krämig kokosmjölk
1 msk olivolja eko

Topping 
1 burk kokosmjölk eller kokosgrädde (den feta delen) 
1 msk lönnsirap eller agavesirap 
1 tsk vanilj extrakt eller annan valfri smak!

Gör såhär: 
Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa alla dina torra ingredienser till ett fint mjöl i en mixer.
Tillsätt sedan avokado och yacon- eller agavesirap, kokosmjölken och olivolja. Mixa vidare till en smet.
Placera ut degen jämt fördelat i formar.
Låt svälla i 10 minuter.
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter.
Låt svalna.


Topping 
Se till att din kokosmjölk/grädde är riktigt kyld så att du kan separera den feta delen från den rinnande. 
Häll över den feta delen av kokosmjölken i en kall skål tillsammans med sirap och valfri smaksättning och visa upp med en handvisp.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.