0

Ingredienser: 
1 dl torkade svarta linser
172 dl chiafrön
1 dl solrosfrön
1/2 del svarta sesamfrön
1 1/2 msk psyllium husk
1 tsk himalaya salt
1 tsk torkad rosmarin
2 tsk ramslök
2 msk olivolja
2 dl kokande vatten

Gör såhär: 
1. Skölj linserna och lägg dem i blöt över natten.
2. Sätt ugnen på 150 grader.
3. Häll av, skölj och låt linserna rinna av.
4. Blanda torra ingredienserna och linserna i en bunke.
5. Tillsätt olja och vatten. Blanda väl.
6. Kavla ut smeten mellan två bakplåtspapper. Lägg på en plåt och dra av det översta bakplåtspappret.
7. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 min. Ta ut plåten och vänd knäcket och dra bort bakplåtspappret. Grädda ytterliggare ca 5-10 min eller tills knäcket känns torrt.
8. Låt svalna. Bryt i bitar.
Music from bensound.com

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.