0

TAMARIROSTADE PEKANNÖTTER

Ingredienser:
500g pekannötter
3-4 msk EKO tamari glutenfri*
1/2 tsk mald spiskummin
1/4 tsk cayenne pulver

*Tamari är en äkta japansk sojasås som har tillverkats enligt gammal japansk tradition. Denna är ekologisk, glutenfri och ett välsmakande komplement till många asiatiska maträtter - eller som i detta fall på nötter! 

Tips! Vi har ju en massa olika nötter som går att rosta, se här

Gör såhär: 

1. Värm ugnen till 180 grader.
2. Lägg nötterna på en plåt och rosta dem i 5-10 minuter. 
3. Häll nötterna i en skål och blanda med tamari och kryddor. 
4. Häll tillbaka nötterna på plåten och rosta ytterligare 10 minuter.
5. Låt svalna helt innan servering! 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Din e-post kommer inte att bli publicerad.