Ett ekologiskt ört te. Går utmärkt att både dricka på morgonen som på kvällen då det inte innehåller något koffein. Att uppnå den perfekta syra-basbalansen i magen är befriande! Unna dig ett välsmakande te och främja magens syra-basbalans. De blommiga inslagen i detta örtte är både god och uppfriskande.
Acid-Base Fasting Te EKO 50g
0 OmdömenEKO - RAW - VEGAN
- Produktbeskrivning
-
- Ingredienser & Information
-
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Ekologiskt Bas Balans Faste Te citronmeliss*, mynta*, hallonblad*, hasselnötsblad*, brännässla*, jordgubbsblad*, blåklint*. (GB) Organlc Acld-Balance Fastlng Tea, lemon balm*, spearmint*, raspberry leaves*, hazelnut leaves*, stinging nettle*, strawberry leaves*, cornflowers*. (D) Bio Säure-Balance-Fastentee zitronenmelisse*, griine Minze*, himbeerblätter*, haselnussblätter*, brennnessel*, erdbeerblätter*, kornblumen*. (DK) Økologlsk Syrebalance fastende te, citronmelisse*, mynte*, hindbrerblade*, hasselnlildblade*, brrendenrelde, * jordbrerblade*, kornblomster*. (FI) Ekologlnen Happo-Balance Paasto Teetä, sitruunamelissa*, viherminttu*, vadelma lehdet*, hasselpähkinän lehdet*, nokkonen*, mansikan lehdet*, ruiskukat*. *Ekologisk ingrediens/Organic ingredient/Bio-Zutat/Økologisk ingrediens/Orgaaninen ainesosa.Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperä:
Tyskland/Diverse Ursprungsländer, Germany/AII Origins, Deutschland/Alle Herkiinfte, Tyskland/Alle Oprindelseslande, Saksa/Kaikki Maat.Bryggtid/Brewing time/Brühzeit/Bryggetid/Haudutusaika:
Max 10 min. Dosering: 1 hög tsk. Bryggtemperatur: 100 • C./ Max 10 min. Dosage: 1 topped tsp. Brewing temperature: 100 • C./ Maximal 10 min. Dosierung: 1 hoch TL. Brühtemperatur: 100 • C./ Max 10 min. Dosering: 1 toppet tsk. Bryggetemperatur: 100 • C./ Max 10 min. Annostus: 1 korkea tl. Haudutuslämpötila: 100 • C.Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.Process: Råtorkad Underkategori: Teer & Dryck
Den här produkten har inga recensioner.