Sötning
Produkter
Kokossocker EKO 500g
Bipollen EKO 250g
Honung Kallrörd EKO 500g
Råsocker EKO 500g
Xylitol EKO 1kg
Bipollen EKO 500g
Melass Mörk EKO 500ml
Råsocker EKO 1kg
Dadelsocker EKO 500g
Agave Sirap Ljus EKO 500ml
Bipollen EKO 1kg
Lönnsirap EKO 1L
Dadelsirap EKO 500ml
Yaconsirap EKO 250 ml
Agave Inulin EKO 125g
Xylitol EKO 500g
Honung Kallrörd EKO 500g x 5 paket
Kokossirap EKO 250ml
Dadel Pasta EKO 500g
Dadelsocker EKO 1kg
Honung Kallrörd EKO 500g x 3 paket
Agave Sirap Mörk EKO 500ml
Lucuma Pulver EKO 125g
Melass Mörk EKO 500ml x 3 paket
Kokossirap EKO 500ml
Vaniljsocker EKO 100g
Bipollen EKO 100g
Bipollen 1kg
Bipollen 500g
Agave Sirap Ljus EKO 1000ml
Kokossocker EKO 500g x 5 paket
Kokossocker EKO 500g x 3 paket
Lucuma Pulver EKO 500g
Xylitol Pulver EKO 500g
Agave Inulin EKO 125g x 3 paket
Bipollen 250g
Xylitol EKO 1kg x 3 paket
Melass Mörk EKO 500ml x 5 paket
Sötning - hur du kan njuta av livets sötma
Det finns många produkter för dig att välja om du letar efter alternativ till sötning . Vild bipollen är små gyllene korn som samlas av bin från olika växter. Använd vild bipollen som ett naturligt sötningsmedel i din morgonyoghurt, gröt eller som ett tillskott i smoothies. Kokossirap är en naturlig sötning som utvinns från kokosnötens nektar. Det har en mild och exotisk smak som passar perfekt i en mängd olika recept.
Yaconsirap eller honung, vilken föredrar du?
Yaconsirap är ett smakrikt alternativ till sötning som utvinns från yaconväxten, som ursprungligen kommer från Anderna i Sydamerika. Det har en söt smak och en konsistens som liknar honung. Använd yaconsirap som ett sötningsmedel i te, kaffe eller i ditt favoritrecept för salladsdressings. Det är också en utmärkt smaksättare för gröt och smoothies. Honung har länge varit en favorit när det gäller sötning. Det är en naturlig produkt som produceras av bin från nektar och pollen. Använd honung som sötningsmedel i te, bakverk eller som en naturlig topping på dina pannkakor och våfflor.
Varför inte prova något nytt och spännande, och upptäcka den underbara världen av naturlig sötma redan idag?