Inlägg taggade med "frukt"

Veganska Geléhjärtan

Veganska Geléhjärtan

Varför inte göra sockerfria och gelatinfria gelé hjärtan? Du kan göra dem på olika sorters frukter/fruktpulver efter tycke och smak. Inför Alla Hjärtans dag så passar det fint med hallonsmak!
Vegansk proteinrik påskmeny!

Vegansk proteinrik påskmeny!

Denna buffémeny har en mängd olika vegetariska rätter som alla innehåller en härlig mix av nötter och torkad frukt. Från en krämig hummus med torkade aprikoser till en fruktig couscous-sallad med pistagenötter, kommer denna meny att tillfredsställa både veganer och vegetarianer med sin näringsrika och varierande utbud!
Prebiotisk Banan & Hampabröd

Prebiotisk Banan & Hampabröd

Prebiotisk Banan & Hampabröd - Bröd fullpackat med näring och mineraler! Utmärkt för matsmältningen med dess prebiotiska fiberr som finns i det gröna bananmjölet. Bra för dig som vill gå ner eller hålla vikten!
Antioxidanter - de söta, de sura och de beska

Antioxidanter - de söta, de sura och de beska

Gemensamt för gruppen ämnen som kallas antioxidanter är att de förhindrar bildning och skadeverkan från reaktiva ämnen, så kallade fria radikaler. En rad olika ämnen i maten ingår på olika sätt i kroppens mekanismer för att ta hand om överskottet av fria radikaler. Flera av dem är vitaminer.
Rosa Lava Muffins

Rosa Lava Muffins

Läckra lavamuffins färgade med fruktpulver och smaksatta med mjuk choklad i mitten.
Chiapudding i tre färger

Chiapudding i tre färger

Här är en variant av festlig chiapudding i tre färger - blått, vitt och rött. Kul, enkel men ack, så god! Prova någon av våra goda och färgglada fruktpulver tillsammans med chiafrön.
Vad är frystorkad frukt?

Vad är frystorkad frukt?

Frystorkning av frukt behåller näringsvärdet samtidigt som det förlänger hållbarheten - smart & gott!
Råtorkad frukt - klimatsmart & nyttigt

Råtorkad frukt - klimatsmart & nyttigt

Att äta torkad frukt och bär i stället för att köpa färsk importerad är dessutom smart och miljövänligt eftersom de väger mindre och smakar mest!
Grön banan - en bra källa till resistent stärkelse!

Grön banan - en bra källa till resistent stärkelse!

Resistent stärkelse är en kolhydrat och man kan säga att det är en blandning av stärkelse och fibrer. Vi kan inte bryta ner resistent stärkelse eller ta upp näring från den, den passerar mag-tarm systemet och fermenteras till stor del i tjocktarmen, precis som lösliga fibrer gör.
ARTIKEL 1-12 16.1 2  Nästa »  | Visa alla 
Logga in
Har du kommit rätt?