Äkta Shirataki Fettucini - en lite bredare pasta. Nu har vi tagit hem fler sorter av vår populära Shirataki. Mycket hög kvalitet, tillverkade av konjacpulver som varken innehåller kolhydrater och i princip inga kalorier. Pastan ligger förpackad i vatten som är smak- och luktfritt. Denna fettucini kan du använda i stället för vanlig pasta till dina favoriträtter.
Shirataki görs på rotknölar från en växt som heter Amorphophallus konjac på latin. Rötterna innehåller lösliga fibrer som kallas glukomannan. Shirataki Fettucini är enbart gjort på dessa lösliga fibrer, villket ger den ett lågt kaloriinnehåll. Shirataki Fettucini är neutral i smaken och absorberar smaker från såser och andra maträtter.
Tillagning: Häll av vätskan från påsen och skölj pastan i kallt vatten. Häll därefter på kokande vatten och låt dra några minuter. Häll av vattnet och tillsätt i t.ex. wok, sallad, soppa eller din favoriträtt och njut.