Näringsjäst är känt för sin karakteristiska nötiga smak som liknar ost. Det är ett populärt smaktillskott som kan ge extra dimension och variation till maträtter. Det är också ett alternativ som passar bra för veganer och ger en unik smakprofil till olika recept.
Näringsjäst Flakes 250g
VEGAN
- Produktbeskrivning
-
- Utökad produktinfo
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Näringsjäst Flakes Inaktiverad näringsjäst 100%. (GB) Nutritional Yeast Flakes In-active Yeast 100%. (D) Nährhefe Flocken Inaktive hefe 100%. (DK) Ernæringsgær Flager Inaktiv gær 100%. (FI) Ravitsemukselliset hiutaleet Ei aktiivinen hiiva 100%.Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Estland/Estonia/Viro.Näringsvärde per 100g/Nutritional values per 100g / Nährwertangaben pro 100g/Næringsindhold per 100g/ Ravintosisältö per 100g: Energi/Calorific value/Brennwert/Energiaa: 1447,3kJ/343,8kcal Fett/Fat/Fedt/Rasvaa: 4,18g -varav mättat fett/saturated fatty acids/gesättigte Fettsauren/mættede fedtsyrer/tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,58g Kolhydrater/Carbohydrates/Kohlenhydrate/Kulhydrater/ Hiilihydraatteja: 19,90g -varav sockerarter/of which sugar/davon Zucker/ hvoraf sukker/joista sokereita: <0,1g Fiber/Fibre/Ballaststoffe/Kuitu: 17,2g Protein/Eiweiß/Proteiinia: 48,10g Natrium(Salt)/Sodium: 64mg Vitaminer/Vitamins/Vitamine/vitamiinit: A: <100 IU< C: 3mg D: 0 IU B1 (Tiamin/Thiamine/Tiamiini): 25mg B2 (Riboflavin/Riboflaviini): 23mg B3 (Niacin/Niasiini): 230mg B5 (Pantotensyra/Pantothenic acid): 225mg B6 (Pyridoxin/Pyridoxine): 2mg B7 (Biotin/Biotin): 250mcg B9 (Folat/Folate/Folaatti): 4000mcg Mineraler/Minerals/Mineralien/Mineraalit: Natrium/Sodium: 100mg Kalcium/Calcium: 80mg Järn/Iron/Eisen/Jern/Rauta: 4mg Kalium/Potassium: 2200mg Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
- Mer information
- Egenskaper
-
Form: Flingor Förvaring: Skafferi (Torrt & Svalt) - Specifikationer
-
Lagerstatus:I lagerJämförpris:Frakt: Klass 1 - max 0,5 kg
- Betyg:
-
| 2023-05-090 | 0