Ekologiska Kanelstänger av äkta Ceylonkanel
Äkta Ceylonkanel, även känd som Cinnamomum Zeylanicum, härstammar från Sri Lanka och har en mild och aromatisk smak som skiljer sig från andra kaneltyper. Våra ekologiska Ceylon kanelstänger är av högsta kvalitet och ger en varm och balanserad smak till både varma drycker, grytor och bakverk. Kanelstänger är perfekta för att långsamt släppa ifrån sig sin arom och skapa en behaglig doft i din matlagning.
Så använder du kanelstänger i matlagningen
Kanelstänger är idealiska att låta koka med i långkok eller soppor för att tillföra en rund och djup smak. Testa även att lägga en kanelstång i ris eller andra gryn under kokningen för att skapa en mild och varm doft. De gör sig också utmärkt i varma drycker som chai, te och kaffe och kan användas som naturlig smaksättare i guldmjölk.
Vad betyder EU Organic-certifieringen?
EU Organic-certifieringen säkerställer att dessa Ceylon kanelstänger har odlats utan syntetiska bekämpningsmedel och enligt strikta ekologiska riktlinjer, med fokus på hållbarhet.
Innehåller 3 paket av: Ceylon Kanelstänger EKO 5 st