Ekologiska anisfrön
Våra ekologiska anisfrön ger dig en söt och tydlig smak av lakrits. Därför passar den passar perfekt i både matlagning och bakning. I det indiska köket används anis ofta i kryddblandningar som Pan Masala, men den är också vanlig i svenska recept – särskilt i bröd, kakor och knäckebröd. Du kan till exempel testa att använda anisfrön i ett knäcke-recept eller prova att använda dem till en kaka eller limpa. Anisfrön ger en varm och god smak som känns både klassisk och speciell.
Anisfrön - när du vill ha mer smak i bakningen
Eftersom fröna är hela håller de smaken länge. Du kan mortla dem lätt eller låta dem koka med i en soppa eller gryta. Då sprider de sin goda smak långsamt och naturligt. Anis som krydda är ett fint val när du vill sätta mer smak på något hembakat eller laga något med en mild lakritston. Och eftersom anisfröna är ekologiska kan du känna dig trygg med vad du använder i köket. En enkel och smakrik krydda som alltid är bra att ha hemma.
Innehåller 5 paket av: Anis Frön Hela EKO 50g