Hingvashtaka Churna är en blandning av 9 kryddor som används i ayurvediska köket. Hingvashtaka Churna förbättrar matsmältningen.
Ayurveda är en omfattande livsfilosofi med fokus på människors hälsa och livskvalitet. Holistisk kostållning med inslag av varma kryddor och kryddblandningar får din kropp att må bra. Kryddor och örter påverkar kroppsfunktionerna positivt och spelar en central roll i den ayurvediska kosten.
Herbaveda örterna är packade i påsar av nedbrytbart material.
Ingredienser: Ajwain*, Ingefära*, Svartpeppar *, Långpeppar (Pippali)*, Kummin*, Svart Kummin*, Salt, Bockhornsklöver*, Asafoetida*.
* Ekologisk ingrediens.
Dosering: 1/2 tsk pulver blandas med varmt vatten eller valfri vätska. Intas efter lunch och middag.
Ursprungsland: Indien.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.