Ekologiskt ljust teffmjöl
Teffmjöl är ett populärt val för dig som vill baka glutenfritt utan att kompromissa med smaken. Med sin milda, nötaktiga ton passar detta ljusa teffmjöl perfekt i glutenfria recept som bland annat bröd, pizzadeg, kakor. Men det funkar ockås utmärkt att använda teffmjöl till pannkakor! Det är framställt av den ljusa kärnan i teffkornet, vilket ger en fin textur och en rund smak – perfekt för dig som vill variera din bakning med naturliga och ekologiska ingredienser.
Så använder du ljust teffmjöl i bakningen
Använd teffmjöl i glutenfria recept eller kombinera det med glutenfria mjölsorter för bästa resultat. Det fungerar också som redning i soppor och såser och är en oumbärlig ingrediens för dig som vill laga mat utan gluten. Teffmjöl är välkänt inom det etiopiska och eritreanska köket, men har snabbt blivit ett populärt val i modern, glutenfri bakning. För dig som söker efter spännande alternativ med smak och kvalitet är teffmjöl ett smart val, både för vardagsmat och bakning med det lilla extra.
Innehåller 5 paket av: Teffmjöl Ljust EKO 500g