Försvinnande goda LCHF lussekatter! Utan gluten och socker.
Ingredienser: Mandelmjöl*, Kokosmjöl*, Psyllium Husk*, Bakpulver* (Majsstärkelse*, Natriumvätekarbonat, Monokalciumfosfat), Potatisfiber, Erythritol*.
* ekologiska ingredienser
Separat påse Ingredienser: Sötin (erythritol) + stevia.
Allergiinformation: Kan innehålla spår av andra nötter än mandel.
Recept: Du behöver 4 st ägg, 100g smör, 1 dl grädde, 0,5g saffran.
Beskrivning: 1. Blötlägg saffranet i 1 msk vatten och smält smöret. 2. Vispa ägg och erythritol fluffigt. 3. Vispa ner smör, grädde, saffran och bakmixen och låt svälla i ca 10 min. 4. Blöt händerna och forma degen till lussekatter. Pensla med äggvita och tryck ev. dit russin. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter.
Vi rekommenderar att inte byta ut ingredienser eller ändra på receptet på beskrivningen för då kan resultat bli helt annorlunda.
Ursprungsland: Sverige.
Näringsvärde per 100g:
Energi: 1665,2kJ/398 kcal,
Fett: 32 g,
- varav mättat fett: 0 g,
Kolhydrater: 7 g,
- varav sockerarter: 0 g,
Protein: 19 g,
Salt: 0 g.