I lager

Mandelmjöl EKO 1kg

Special Price 224,00 kr Ordinarie pris 320,00 kr
EKO - RAW - VEGAN
Skriv din egen recension
Bara inloggade användare kan skriva en recension. Logga in or skapa ett konto.
Kampanj -30%

Relaterade artiklar

Ekologiskt mandelmjöl är perfekt till low-carb, glutenfri bakning och som alternativ till vetemjöl. Vårt ekologiska mandelmjöl är gjort på - du gissade rätt - rena ekologiska mandlar som odlas utan bekämpningsmedel och kemikalier. Ekologiskt mandelmjöl kan användas som bas i bröd, pannkakor, muffins, kakor och mycket mer.

Mandlar är metaboliskt alkaliska och innehåller quercetin och kaempferol. Mandlar är rika på energi, rika på komplexa kolhydrater, protein, fett, b-vitaminer och mineraler. Ett perfekt tillskott för alla raw food utövare. OBS! Mandel är ett nötliknande frö, som ibland även de som är allergiska mot nötter tål.

Mandelmjöl är särskilt smakrikt jämfört med andra mjöl, med en nötaktig smak som fungerar bra tillsammans med många andra livsmedel. Det finns 18 gram kolhydrater i varje portion av mandelmjöl, vilket är lågt jämfört med spannmålsbaserade mjölsorter.

Mandel har förknippats med lägre kolesterol och minskad risk för hjärtsjukdomar på grund av dess enkelomättade fett och höga nivåer av vitamin E. Vårt ekologiska mandelmjöl innehåller höga halter av kalcium, järn och kostfibrer, näringsämnen som personer på glutenfri diet ibland har brist på.

Ingredienser: Malda ekologiska råtorkade mandlar utan skal (100%). Kan innehålla enstaka bittermandlar.

Ursprungsland: Spanien.

Förvaring: Torrt och svalt, öppnad påse förvaras i kylskåp.

Näringsvärde per 100 g:
Energi: 2552,2kJ / 610 kcal,
Fett: 54 g,
- varav mättat fett: 4 g,
Kolhydrater: 4,8 g,
- varav sockerarter: 4,3 g,
Protein: 19 g,
Salt: 0 g.

Mer information
Manufacturer Nej
Egenskaper Raw, Eco, Vegansk, Glutenfri, Inget Raffinerat Socker, Laktosfri, Low Carb
Certifieringar EU-ekologisk
To Top