Inlägg taggade med "recept"

Vegansk sill till midsommar, jul & påsk!

Vegansk sill till midsommar, jul & påsk!

Jul, påsk eller midsommar. Sill är alltid rätt - oavsett årstid. Och självklart ska det vara veganskt sill till bords. Här har vi använt aubergine men det går lika bra med tofu eller annat veganskt alternativ.
Så bakar du sommarens cheesecake med jordgubbar & rabarber 

Så bakar du sommarens cheesecake med jordgubbar & rabarber 

Sommarens godaste cheesecake gör du av en läcker nöt- och mandelbotten, en utsökt krämig fyllning av både färska och torkade jordgubbar samt späda rabarber. Sen toppar du hela härligheten med ännu fler färska bär. Somrigare än så här blir inte denna med denna läckra tårta! Och bäst av allt - den är helt raw och vegansk.
Därför ska du välja kokosolja för din kroppsvård

Därför ska du välja kokosolja för din kroppsvård

Kokosolja har länge varit hyllad för sina mångsidiga användningsområden, inte minst inom kroppsvård. Med sina näringsrika egenskaper och naturliga fuktgivande förmågor, erbjuder kokosolja en enkel och effektiv lösning för allt från hår- till hudvård. Här får du 5 tips på hur du kan använda kokosolja i din dagliga kroppsvård. Perfekt för dig som söker hälsosamma och hållbara alternativ.
Gyllengul saffranscouscous - en färgklick på påskbordet

Gyllengul saffranscouscous - en färgklick på påskbordet

När påsken närmar sig, fylls våra tankar och matbord med traditioner, färger och smaker. Vad passar inte bättre än en gul, vegansk, väldoftande saffranscouscous då? Med sin blandning av den krämiga butternutsquashen, saffransdoftande värme, och de krispiga, syrliga granatäppelkärnorna kommer den bli en hit på påskbordet.
Så bjuder du in proteinrika, veganska alternativ till påskbuffén

Så bjuder du in proteinrika, veganska alternativ till påskbuffén

Påskbuffén kan vara en utmaning för veganer och vegetarianer, men det behöver inte vara det! Med lite kreativitet kan du skapa en buffé som är både proteinrik och lockande för alla smaker. Här är några tips på veganska rätter som kommer att imponera på dina gäster och ge dem en näringsrik påskupplevelse.
Raw & veganskt marsipangodis - festliga färger & smaker till påsk

Raw & veganskt marsipangodis - festliga färger & smaker till påsk

Påsken är en högtid fylld av traditioner och god mat. Vad kan vara bättre än att införa något nytt och spännande på dessertbordet? Låt oss visa dig hur du kan berika ditt påskfirande med marsipangodis som är både raw och veganskt, och som kommer att glädja både stora och små vid påskbordet.
Så gör du dina egna Veganska geléhjärtan med agar agar

Så gör du dina egna Veganska geléhjärtan med agar agar

Välkommen till en hälsosam, vegansk och rosaskimrande värld av sötsaker! Varför inte prova agar agar genom vårt läckra recept på Veganska geléhjärtan som är perfekta för Alla hjärtans dag, eller vilken dag som helst du vill unna dig något gott? Agar agar, en mångsidig ingrediens med sitt ursprung i havsalger, har revolutionerat gelébaserade delikatesser inom vegansk matlagning och bakning.
Fruktremmar – ett naturligt mellanmål för hela familjen

Fruktremmar – ett naturligt mellanmål för hela familjen

Letar du efter ett gott och enkelt mellanmål utan tillsatser? Fruktremmar är ett perfekt alternativ! Med torkad mango och äpplen kan du göra egna fruktiga snacks som hela familjen kommer att älska. Dessutom är de enkla att göra och smidiga att ta med sig på språng.
Baka glutenfritt med potatismjöl - gör glutenfria syltkakor

Baka glutenfritt med potatismjöl - gör glutenfria syltkakor

Att baka glutenfritt kan kännas som en utmaning, men med rätt ingredienser och lite kreativitet kan du skapa ljuvliga bakverk som hela familjen tycker om. Potatismjöl är en oväntad hjälte i glutenfri bakning – det ger en fin textur och fungerar utmärkt som bas i kakor och småkakor, exempelvis glutenfria syltkakor.
Valnötsbröd med tranbär - perfekt till Alla hjärtans dag

Valnötsbröd med tranbär - perfekt till Alla hjärtans dag

Vad passar bättre än att fira Alla hjärtans dag med ett hjärtformat bröd fyllt med ljuvliga smaker? Valnötsbröd med tranbär är den perfekta kombinationen av nötigt och sötsyrligt, och med sin vackra form är det lika mycket en kärleksfull gest som en njutning för smaklökarna.
Så gör du smoothie bowl med banan, kakao & cashewsmör

Så gör du smoothie bowl med banan, kakao & cashewsmör

Den 2 februari firar vi Smoothiens dag – varför inte passa på att fördjupa dig i allt som har med smoothies att göra, framför allt smoothie bowls? Lagom till firandet får du ett inspirerande recept som du enkelt kan prova hemma: smoothie bowl med banan och kakao, för att sedan toppas med en av våra favoriter - cashewsmör.
Gör egna veganska proteinbars – enkelt och roligt

Gör egna veganska proteinbars – enkelt och roligt

Är du också trött på dyra och ibland lite tråkiga proteinbars från butiken? Då är det dags att ta saken i egna händer och göra egna proteinbars! Det är lättare än du tror, och det bästa är att du kan skräddarsy smakerna efter vad du gillar.
ARTIKEL 1-12 93.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla 
Logga in
Har du kommit rätt?