Save The Food är ett varumärke skapat av Rawfoodshop. Det kom till då vi fick frågan att hjälpa våra leverantörer att vara mer hållbara och sälja ut deras överskott av råvaror. Produkten erbjuds därför till ett lägre och bättre pris än normalt. Det kan handla om överproduktion, felaktiga förpackningar, skönhetsfel, trender, utgående sortiment eller korta bäst föredatum. Produkten är helt ok och av god kvalité. Torra livsmedel har lång hållbarhet, oftast mycket längre än vad vi tror. Så rädda maten tillsammans med oss och bli en klimathjälte du också!
Hur dricker man bikarbonat?
Ett glas vatten, en halv tesked bikarbonat. Blanda och drick! Se till att inte dricka det för nära inpå maten, vänta två timmar helst då magen behöver syra under tiden den hanterar mat för att kunna smälta det ordentligt, den syran vill vi inte neutralisera. En bra riktlinje är att dricka ett glas bikarbonat ett par timmar efter middagen.
Ingredienser: Bikarbonat.
Information: En ren bikarbonat som är aluminiumfri. Livsmedelskvalité.
Ursprungsland: Tyskland.
Dosering: ½ tsk bikarbonat till ett glas vatten ett par timmar efter middagen.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.
Näringsvärde per 100 g: Energi 0kJ/ 0kcal, fett 0g varav mättat fett 0g, kolhydrater 0g varav sockerarter 0g, protein 0g, salt 69,5g.