Nu kan du enkelt baka ekologiska LCHF pepparkakor!
Ingredienser: Mandelmjöl*, Kokosmjöl*, Erythritol*, Kanel*, Kardemumma*, Kryddnejlika*, Psyllium Husk*, Bakpulver* (Majsstärkelse*, Natriumvätekarbonat, Monokalciumfosfat).
* ekologisk ingrediens.
Allergiinformation: Kan innehålla spår av andra nötter än mandel.
Recept: 100g smör, 2 st äggvitor. Gör degen dagen före & låt ligga i kylen. Smält smöret, tillsätt erythritol & kryddorna i påsen. Rör om. Blanda ner mixen. Ställ åt sidan. Vispa äggvitorna hårt, vänd ner i smeten. Forma till en rulle, linda in i plastfolie. Låt ligga i kylen över natten. Kavla ut degen, använd formar eller skär direkt. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, grädda i mitten av ugnen i 200°C i ca 8 min.
Vi rekommenderar att inte byta ut ingredienser eller ändra på receptet på beskrivningen för då kan resultat bli helt annorlunda.
Ursprungsland: Sverige.
Näringsdeklaration per 100g:
Energi: 1849,3kJ/442 kcal,
Fett: 33 g,
-varav mättat fett: 0 g,
Kolhydrater: 9 g,
-varav sockerarter: 0 g,
Protein: 15 g,
Salt: 0 g.