
Trelagrad raw blåbärscheesecake
Ingredienser
Botten:
1 dl mandlar, 6 dadlar, 1 tsk kokosolja, nypa salt
Mittlager:
2 dl blötlagda cashewnötter, ½ dl kokosgrädde, 2 msk kokosolja, 2 msk lönnsirap, 1 msk citronjuice, 1 tsk vaniljpulver
Topplager:
2 dl blötlagda cashewnötter, ½ dl kokosgrädde, 2 msk kokosolja, 2 msk lönnsirap, 1 msk citronjuice, 1–2 msk blåbärspulver
Gör så här
-
Mixa botteningredienser och tryck ut i form (15x15 cm). Kyl.
-
Mixa mittlager, fördela på botten, frys 30 min.
-
Mixa topplager, häll över mittlager och jämna till.
-
Frys minst 3 timmar.
-
Tina 10 min, skär i fyrkanter och toppa med färska blåbär.