I lager

Johannesbrödkärnmjöl EKO 400g

Special Price 189,00 kr Ordinarie pris 270,00 kr
EKO - RAW - VEGAN
Skriv din egen recension
Bara inloggade användare kan skriva en recension. Logga in or skapa ett konto.
Kampanj -30%

Johannesbrödkärnmjöl (Carobmjöl) kan användas till LCHF bakning och som stabiliseringsmedel i matlagning. 

Johannesbröd innehåller lika mycket vitamin B1 som sparris och jordgubbar, lika mycket niacin som bönor, linser och ärtor och mer vitamin A än aubergine, sparris och rödbetor. Den innehåller också vitamin B2, kalcium, magnesium, kalium, järn, mangan, krom och koppar. Johannesbröd innehåller i genomsnitt 8% protein och är en utmärkt källa till fibrer. Low carb - glutenfri.

Ingredienser: Finpulveriserade ekologiska johannesbrödkärnor (100%).

Ursprungsland: Tyskland.

Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi: 159 kJ/38 kcal,
Fett: 0,9 g,
-varav mättat fett: 0 g,
Kolhydrater: 1 g,
-varav sockerarter: 0 g,
Protein: 6,5 g,
Salt: 0,2 g.

Mer information
Manufacturer Nej
Egenskaper Raw, Eco, Vegansk, Glutenfri, Inget Raffinerat Socker, Laktosfri
Certifieringar EU-ekologisk
To Top