Bagerina Citronkaka är en bakmix med lite kolhydrater och helt utan gluten, stärkelse och socker som ger en ljuvligt god kaka med smak av citron.
Innehåll: Mandelmjöl (69%)*, Bakprotein*(Vassle), Erythritol*, Bakpulver* (Majsstärkelse*, Natriumvätekarbonat, Monokalciumfosfat).
(* ekologiska ingredienser).
Recept: Du behöver 100g smält smör, 3 ägg, 1 tsk rivet citronskal, 1 krm vaniljpulver. Beskrivning:1. Smält smöret och låt det svalna. 2. Vispa ägg och erythritol fluffigt med elvisp. 3. Tillsätt citronskal och smör. 4. Tillsätt torrblandningen samt vaniljpulver och rör försiktigt ihop till en smet, försök att hålla den så fluffig som möjligt. 5. Grädda i 175 grader i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
Vi rekommenderar att inte byta ut ingredienser eller ändra på receptet på beskrivningen för då kan resultat bli helt annorlunda.
Allergiinformation: Kan innehålla spår av andra nötter än mandel.
Ursprungsland: Sverige.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.
Näringsvärde per 100g:
Energi: 1380,7 kJ / 330 kcal,
Fett: 26 g,
-varav mättat fett: 0 g,
Kolhydrater: 4,5 g,
-varav sockerarter: 0 g,
Protein: 10 g,
Salt: 0 g.