Bagerina Valnötsbullar är en bakmix som ger grova och fiberrika bullar!
OBS! Våra ekologiska bakmixrar innehåller inget gluten och väldigt lite kolhydrater.
Innehåller: Mandlar*, Valnötter* (12,8%), Skalade Sesamfrön*, Solrosfrön*, Pumpakärnor*, Psyllium Husk*, Bruna Linfrön*, Himalayasalt, Bakpulver* (Majsstärkelse*, Natriumvätekarbonat, Monokalciumfosfat).
(* Ekologiska ingredienser).
Allergiinformation: Kan innehålla spår av andra nötter än valnötter och mandel.
Recept: Du behöver 125g kesella 10% och 3 ägg. Beskrivning: 1. Vispa äggen och blanda sedan i kesella. 2. Blanda sedan i torrblandningen. 3. Klicka ut smeten i 6 lika stora delar och forma bullar. 4. Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i 25-30 minuter.
Vi rekommenderar att inte byta ut ingredienser eller ändra på receptet på beskrivningen för då kan resultat bli helt annorlunda.
Ursprungsland: Sverige.
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.
Fett: 46 g,
-varav mättat fett: 0 g,
Kolhydrater: 9 g,
-varav sockerarter: 0 g,
Protein: 20 g,