• Fri frakt över 500kr
  • Snabb leverans

Varukorgen

Varukorgen är tom.

Miso med Kombu & Arame

Misosoppa funkar perfekt som förrätt eller tillsammans med tofu en enkel och så god middag! 


Ingredienser:  

1 bit kombu ca 5x10 cm

15 g wakame

0,5-1 dl ljus miso

100g tofu

½ dl skuren salladslök

1 krm chilipeppar

1 liter vatten

Gör såhär:

1. Lägg kombu-algen i vatten i en kastrull.

2. Koka upp och låt sjuda i 10 minuter.

3. Plocka upp kombu-algen och spara ev. till annat.

4. Skölj wakame och skär upp den och tofu.

5. Vispa sedan ner wakame, miso, tofu och salladslök.

6. Låt sjuda i fem-tio minuter och smaka av med chili!

Ingredienser

null
Kombu Alger EKO 50g
72,00 kr
Terrasana - Miso Genmai 400g
105,00 kr
Wakame Alger 50g
103,00 kr