Välkommen till vår blogg!

Vi välkomnar dig varmt till vår dedikerade mat- och hälsoblogg, platsen där vi utforskar spännande kulinariska upplevelser och delar med oss ​​av värdefulla tips för att uppnå en hälsosammare livsstil. Oavsett om du är matentusiast, hälsomedveten eller bara nyfiken på hur du kan äta för bättre hälsa, är detta platsen för dig.

Våra senaste inlägg

Trelagrad raw blåbärscheesecake

Trelagrad raw blåbärscheesecake

Krämig och fräsch raw cheesecake i tre lager med naturlig blåbärssmak. Enkel att förbereda och perfekt att njuta av som svalkande sommarglass i små bitar!
Vetegräs- & Avokadoglass

Vetegräs- & Avokadoglass

Grönt, krämigt och helt växtbaserat. - Den här nice creamen med vetegräs och avokado är lika fräsch som den ser ut – perfekt för varma sommardagar när du vill ha något svalkande men enkelt.
Krämigt proteinpålägg med ärtproteinpulver

Krämigt proteinpålägg med ärtproteinpulver

Letar du efter ett enkelt, växtbaserat och näringsrikt pålägg? Den här röran med ärtproteinpulver är både mättande och smakrik – perfekt som pålägg, dipp eller ett snabbt mellanmål. Fullproppad med protein och goda fetter, helt utan mejeri eller tillsatser.
Grön isglass med spirulina eller chlorella

Grön isglass med spirulina eller chlorella

Svalka dig i sommar med något grönt och gott! - Den här enkla isglassen får sin vackra färg från spirulina eller chlorella – ett fräscht alternativ till klassisk pinnglass. Krämig, naturligt söt och helt växtbaserad.
Frystorkad frukt - för mer färg och smak i tillvaron

Frystorkad frukt - för mer färg och smak i tillvaron

Frystorkad frukt har tagit hälsosam matlagning och bakning till en ny nivå. Genom att bevara näringsvärdet och förlänga hållbarheten kombinerar denna process god smak med hållbarhet. Följ med på vår resa genom världen av frystorkad frukt där vi berättar mer om varför detta är de perfekta tillskotten till din ekologiska livsstil.
Vegansk sill till midsommar, jul & påsk!

Vegansk sill till midsommar, jul & påsk!

Jul, påsk eller midsommar. Sill är alltid rätt - oavsett årstid. Och självklart ska det vara veganskt sill till bords. Här har vi använt aubergine men det går lika bra med tofu eller annat veganskt alternativ.
Så bakar du sommarens cheesecake med jordgubbar & rabarber

Så bakar du sommarens cheesecake med jordgubbar & rabarber

Sommarens godaste cheesecake gör du av en läcker nöt- och mandelbotten, en utsökt krämig fyllning av både färska och torkade jordgubbar samt späda rabarber. Sen toppar du hela härligheten med ännu fler färska bär. Somrigare än så här blir inte denna med denna läckra tårta! Och bäst av allt - den är helt raw och vegansk.
Därför ska du välja kokosolja för din kroppsvård

Därför ska du välja kokosolja för din kroppsvård

Kokosolja har länge varit hyllad för sina mångsidiga användningsområden, inte minst inom kroppsvård. Med sina näringsrika egenskaper och naturliga fuktgivande förmågor, erbjuder kokosolja en enkel och effektiv lösning för allt från hår- till hudvård. Här får du 5 tips på hur du kan använda kokosolja i din dagliga kroppsvård. Perfekt för dig som söker hälsosamma och hållbara alternativ.
Dubai Choklad - smaken av lyx

Dubai Choklad - smaken av lyx

Dubai-choklad har snabbt blivit en internationell favorit – inte bara för sin rika smak, utan också för sin eleganta framtoning. Med lyxiga förpackningar, exotiska smaker och hög kvalitet har den blivit en självklar gåva vid högtider, bröllop eller som lyxig souvenir. Den kombinerar mellanösterns smakvärld med europeiskt chokladhantverk – och resultatet är både vackert och beroendeframkallande.
Gyllengul saffranscouscous - en färgklick på påskbordet

Gyllengul saffranscouscous - en färgklick på påskbordet

När påsken närmar sig, fylls våra tankar och matbord med traditioner, färger och smaker. Vad passar inte bättre än en gul, vegansk, väldoftande saffranscouscous då? Med sin blandning av den krämiga butternutsquashen, saffransdoftande värme, och de krispiga, syrliga granatäppelkärnorna kommer den bli en hit på påskbordet.
Så bjuder du in proteinrika, veganska alternativ till påskbuffén

Så bjuder du in proteinrika, veganska alternativ till påskbuffén

Påskbuffén kan vara en utmaning för veganer och vegetarianer, men det behöver inte vara det! Med lite kreativitet kan du skapa en buffé som är både proteinrik och lockande för alla smaker. Här är några tips på veganska rätter som kommer att imponera på dina gäster och ge dem en näringsrik påskupplevelse.
Logga in
Har du kommit rätt?